Logo Computest Security

ALTIJD UP-TO-DATE CONTENT |

UITDAGING |

Wij zorgen dat Computest Security altijd up-to-date content heeft en online zichtbaar is.

Met een content abonnement creëren we een constante stroom aan content gericht op diverse doelgroepen: werknemers, potentiële werknemers, toekomstige klanten en de pers. We werken nauw samen met de marketingafdeling en stellen maandelijks een doelgerichte contentkalender op. Met een duidelijke briefing produceren we content die perfect aansluit bij de behoeften van Computest Security.

AANPAK |

Maandelijks publiceren we interviews met medewerkers. We interviewden bijvoorbeeld Ben, een ethisch hacker die deelnam aan ‘Heel Holland Bakt’. Dit artikel laat zien hoe Computest Security meedenkt en ondersteunt in de unieke ambities van werknemers.

Vacatures

Voor elke openstaande positie creëren we vacatureteksten.

Blogs en whitepapers

Om potentiële klanten aan te trekken, maken we in samenwerking met experts SEO-blogs en whitepapers. We behandelen hierin IT-vraagstukken waar organisaties mee zitten en koppelen dit aan de oplossingen van Computest Security. Zo wordt er meer verkeer naar de website getrokken.

Overige content

Denk aan content voor social media, persberichten en het updaten van interne HR-documenten.

RESULTAAT |

We hebben een sterke samenwerking opgebouwd met Computest Security. We hebben diepgaand begrip van hun merkidentiteit en door het goede contact kunnen we snel schakelen. Dit zorgt ervoor dat Computest Security elke maand verzekerd is van relevante content voor hun website, sociale media en interne communicatie.

CONTENT ABONNEMENT |

Kies het content abonnement dat past bij jouw behoeften. Elke maand heb je de vrijheid om te bepalen welke content je nodig hebt. Of het nu gaat om nieuwsbrieven, social media berichten, blogs, whitepapers, vacatureteksten, persberichten, interne documenten of websiteteksten, wij staan voor je klaar.

WIL JE EEN COPYWRITER INHUREN? |

Neem contact op om te sparren over de mogelijkheden.