MEER BEZOEKERS DOOR BLOGS |

Op zoek naar een tekstschrijver die blogs maakt voor jouw website? SEO-blogs zijn gericht op het verbeteren van de online vindbaarheid van jouw organisatie. Expert-blogs zijn bedoeld om deskundige inzichten te delen.

Blogs laten schrijven

Wil je blogs laten schrijven door een professionele tekstschrijver? Bij tekstbureau Vesper Concept kan je terecht voor blogs die je vindbaarheid vergroten en je autoriteit in de markt versterken. Blogs zijn de uitgelezen kans om je expertise, mening of dienst onder de aandacht te brengen. We maken onderscheid tussen SEO-blogs en Expert-blogs, maar een combinatie van beide is ook mogelijk. 

SEO-blogs

Expert-blogs

De voordelen van blogs uitbesteden via Vesper Concept

  • Begrijpelijke taal
    Eén van onze eisen van een goede tekst is eenvoud. Dat betekent niet dat de tekst simpel moet zijn, maar wel dat de doelgroep deze moet begrijpen.
  • Ervaren interviewers
    We zijn gespecialiseerd in het afnemen van interviews. Of het nu gaat om de zorg, finance of IT, wij duiken samen met jouw expert in het verhaal.
  • Hoge kwaliteit
    Elk tekst wordt door twee copywriters gecontroleerd. Zo garanderen we kwaliteit en nauwkeurigheid in al onze teksten. Wil je meer weten? Kijk eens op ons LinkedIn account of neem contact met ons op.
webteksten laten schrijven

Blogs laten maken: zo werkt het

Wil je blogs laten maken door een professioneel tekstbureau? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Vervolgens plannen we een online kennismaking in om jouw wensen te bespreken. Wij denken met je mee over een passende blogstrategie. Na de kennismaking maken we een voorstel op maat en kunnen we gelijk van start met het maken van de blogs.

Deze klanten gingen je voor

Word beter zichtbaar voor klanten

Laat blogs schrijven door een professionele SEO-copywriter.