OVER ONS  | Wij maken jouw communicatie snackable

TEKST- EN COMMUNICATIEBUREAU |

Vesper Concept is een tekst- en communicatiebureau. We zijn gevestigd in Amsterdam en Rotterdam, maar werken voor opdrachtgevers door het hele land. We pakken uitdagende communicatievraagstukken op en schrijven overtuigende teksten voor jouw organisatie.

ONZE WERKWIJZE |

Hoe zorg je ervoor dat jouw content opvalt in een tijd waarin mensen worden overspoeld met informatie? Maak communicatie snackable.

Hiervoor gebruiken wij de Vesper-methode. Bij alle teksten die we maken, checken we of het voldoet aan 3 elementen: positiviteit, eenvoud en actiegericht. Deze elementen garanderen samen snackable content.

Van ons krijg je geen langdradige teksten met overbodige woorden, maar pakkende alinea’s met duidelijke koppen. Alleen zo overtuig je lezers. 

De Vesper-methode zetten we ook in bij communicatietrajecten. Een communicatietraject kan snel onoverzichtelijk worden. Onnodig lange vergaderingen, 100 verschillende documenten en uiteindelijk een communicatierapport van 70 pagina’s dat in een la belandt. Niet snackable. 

Wij leggen onze werkwijze langs een snackable meetlat. Wij kijken precies wat jouw organisatie nodig heeft. Op basis daarvan maken we een duidelijk plan van aanpak. En, we zorgen er altijd voor dat het resultaat super praktisch is, zodat je ook zelf aan de slag kan met de nieuwe communicatierichtlijnen.

ONS WERK

Meer weten over onze communicatieprojecten en copywriting skills? Bekijk onze cases.